Cautare

3304 de rezultate pentru "puiu maria ploiesti str apelor" (7.96 secunde)
Liberalii constanteni au celebrat ieri Ziua Mondiala a Mediului, prilej cu care au prezentat si "nucleul dur" al Departamentului Ecologic al PNL, dar si pe Gheorghe Babu, directorul adjunct al Directiei Apelor Dobrogea Litoral, din ce in ce mai vizibil in ultima vreme, in contextul in care sefului sau ii sunt numarate zilele de directorat.
Secretarul de stat in MAI, Mihai Capra, a declarat ieri la Galati ca autoritatile centrale au in vedere trecerea Administratiei Nationale a Imbunatatirilor Funciare (ANIF) in subordinea Apelor Romane, astfel incat toate digurile sa fie exploatate de o singura institutie.
In ceea ce priveste protectia apelor, printre masurile luate figureaza modernizarea statiei de preparare ape industriale din cadrul UPDS, recircularea apelor uzate in sectorul de transbordare zguri de la UETU, continuarea decolmatarii iazului tehnologic Malina Nord, decolmatarea iazului decantor Soldana 1 si achizitionarea unui turn de racire pentru statia e epurare de la sectia de prelucrare gudron, amenajarea unei perdele de protectie in partea de est a platformei siderurgice si plantari de arbori pe platforma siderurgica.
Jacobus Mooiman, Hendrik Willem Niewenhuis si Michael Bernardus Demmers, reprezentanti ai Waterboard Rijland Olanda, Ministerului Transporturilor, Lucrarilor Publice si Gospodaririi Apelor, Directia Generala a Lucrarilor Publice si Gospodaririi Apelor, Directia Noord-Olanda, ai VNG Olanda International (asociatia municipiilor olandeze) si municipalitatii Zandvoort au fost prezenti la Mangalia timp de mai multe ore, dorind ca, pe langa intalnirile oficiale, sa participe si la sedinta Consiliului Local, in cadrul careia a si fost prezentat proiectul derulat in sudul litoralului.
In cursul zilei de ieri a avut loc inaugurarea statiei de tratare a apelor uzate din Portul Constanta.
In cursul zilei de ieri Directia Apelor Dobrogea-Litoral a organizat o intalnire cu operatorii de plaje de pe litoral.
In vizorul Garzii de Mediu Galati este si hypermarketul Real, insa, conform informatiilor furnizate de seful institutiei, comisarul-sef Ion Drugan, deocamdata nu s-a putut face o verificare a apelor uzate din motive ce tin de emiterea actului de reglementare in baza caruia se efectueaza controlul.
Bujor a adoptat pana acum patru hotarari privind reabilitarea alimentarii cu apa, canalizare si epurare a apelor reziduale in oras, dar si in satele componente Moscu si Umbraresti, numai ca acestea nu puteau fi puse in aplicare din cauza lipsei banilor.
De asemenea, anul viitor vor continua activitatile la cele opt statii de epurare a apelor de mina contaminate si asigurarea conditiilor de functionare, in scopul retinerii ionilor de metale grele, astfel incat limitele de incarcare cu poluanti a apelor evacuate in receptorii naturali sa reduca la maxim posibil impactul asupra mediului, a mai anuntat MEF.
"Astazi (vineri - n.r.) s-a discutat planul, ce va fi supus dezbaterii publice astfel incat in 2009 sa fie aprobat si integrat in Planul National", a declarat Florin Stancu, prefectul judetului Dolj, la o conferinta organizata de Directia Apelor (DA) Jiu cu ocazia Zilei Mondiale a Apei (22 martie).
In schimb, turcii de la JV Sistem Yapi si italienii de la EMIT le dau sperante beneficiarilor - Compania de Apa Oltenia SA si Primaria Craiova - ca "se dau peste cap", recupereaza timpul pierdut, finalizeaza lucrarea de peste 25 de milioane de euro din foduri ISPA si ii scapa de stresul poluarii raului Jiu prin deversarea apelor menajere preluate de la populatia orasului.
Colectia de jucarii WWF Mai mult decat un plus este speciala, creata in cadrul parteneriatului WWF Romania si Carrefour Romania, iar fondurile rezultate din vanzarea jucariilor de plus se duc in totalitate catre WWF Romania ca donatii pentru proiecte de conservare a apelor dulci, padurilor si speciilor salbatice din Romania, spune Cristina Haita, coordonator parteneriate corporate la WWF Romania.
Caprele negre erau estimate de reprezentantii Ministerului Apelor si Padurilor in 2017 la 7.809 exemplare, din care anul acesta au fost oferite spre recoltare 477. ... Practic, ei transmit Ministerului Apelor si Padurilor efectivele de capre negre pe care le-au numarat.
La balul apelor nici politicienii, nici ceilalti reprezentanti ai poporului nu participa cu acelasi entuziasm ca la alte sindrofii bazate pe gargara, cum ar fi drepturile omului, drepturile femeii, drepturile minoritatilor.
Incepand din aceasta vara, Primaria Sectorului 1 a introdus retea gratuita de wireless in parcul Kiseleff (zona cuprinsa intre Str. ... Kiseleff), Parcul Bazilescu (zona cuprinsa intre Teatrul de Vara, Str. ... Bucurestii Noi), Parcul Venus (zona Splaiul Independentei, langa Opera Romana) si Regina Maria, potrivit b365.ro.
Societatea scoasa acum la înaintare este Inav SA Bucuresti.Inav este controlata de Vuza printr-o retea de firme, pe traseul Erre 2 International SRL Bucuresti - Iasitex SA Iasi - A 2 Impex SRL Ploiesti - Uzuc SA Ploiesti - A 1 Impex SRL Cluj - Sinterom SA Cluj - Contactoare SA Buzau si Serviciile Comerciale Române (SCR).
Societatea scoasa acum la înaintare este Inav SA Bucuresti.Inav este controlata de Vuza printr-o retea de firme, pe traseul Erre 2 International SRL Bucuresti - Iasitex SA Iasi - A 2 Impex SRL Ploiesti - Uzuc SA Ploiesti - A 1 Impex SRL Cluj - Sinterom SA Cluj - Contactoare SA Buzau si Serviciile Comerciale Române (SCR).
gospodarirea apelor si a apelor uzate. ... proiectele se vor depune la sediul ADR Nord-Vest, str. Sextil Puscariu, nr. 2, Cluj-Napoca.
PNL va solicita acest lucru chiar daca Maria Petre, Roberta Anastase si Monica Iacob Ridzi vor fi alese din nou europarlamentare, ll alegerile din aceasta saptamana.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti, gata in decembrie, dar fara iesirea din Bucuresti Santierul autostrazii de la Bucuresti spre Ploiesti incepe sa adune in sfarsit kilometri de asfalt, iar oficialii au gasit si banii necesari pentru terenurile din Pipera, ultimele care mai trebuiau expropriate, scrie incont.ro.
google-analytics.com